Babysang

Torsdager 11.30- 13.00

Hva er babysang?
Babysang er for barn i alderen 0-1 år
- en variert opplevelse der barn og voksne kan oppleve mye glede og samspill gjennom bruk av sanger, rim, regler og enkle former for ringdans.
- en blanding av sang og musikk som dere kanskje kjenner fra før, og noe som kanskje er nytt. Noen av sangene formidler et gudsbilde preget av trygghet og glede og barnets egenverdi.

Hvorfor babysang?
Alle babyer har nytte og glede av musikalske opplevelser som tar i bruk flere sanser. Både kroppsbevissthet, språk og følelser stimuleres gjennom babysang. Både babyen og foreldrene har nytte og glede av sosialt fellesskap. Babysang er også en mulighet til å bli kjent med andre som har barn i samme alder.

Tid og sted

Fra november blir Babysang (0-18 mnd) i nye Sola Kirke, den nye kirken i sentrum. Kongshaugveien 20,

Tid: Torsdag 11.30- 13.00.

Sang samlingen varer i Ca.30min, etterpå er det tid for prat. Vi har kaffe og te.

Pris 20 kr pr.gang eller 250 kr i semesteret.

Småbarnsang ( 6mnd-24mnd)

Går for tiden inn i Jubelgjengen sine sang samlinger . Tirsdag, Torsdag 10.30.

Her er du hjertelig velkommen i våre åpningstider 9.30- 11.30.i åpen barnehage .

Pris?

Kr 20 pr.gang eller 250 i semesteret.

Her er det bare å melde seg på : jubelgjengen.aapenbarnehage@gmail.com

Da vil du motta våre smitteverns regler.

Håper vi sees, Velkommen.