Samling for 3 åringer

Samling for 3-åringer!

Kjære 3 åring!

Sola menighet inviterer deg til å bli med på en samling bare for 3 åringer!

Tid:  Onsdag 17 juni.    30 min.      mellom kl. 16-18

Sted: Sola kirke, Nordsjøvegen 60.

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Program på samlingen :

· Høre bibelhistorien om «Jesus og barna»

· Høre sanger om Jesus

· Møte andre 3 åringer

· Motta  boken «Jesus elsker alle barna»

Samlingen er i Sola kirke 17 juni 2020. Tidspunkt får du etter  at du har meldt deg på!

Smittevernstiltak: Viktig at du vasker hendene før du går hjemmefra. Bruk håndsprit når du går inn i kirken.  Bli hjemme dersom du er syk. Host i albuekroken. Hold 1 meters avstand fra andre barn og voksne. Unngå å ta på ting. Ha med deg en voksen som kan hjelpe deg med å overholde dette, når vi er sammen i kirken.

Det vil bli små grupper om gangen, max 15 barn i hver gruppe.     Opplegget varer i max 30 min.  Etter du  har meldt deg på, vil du  få en mail med klokkeslettet du har fått tildelt, i tidsrommet 16-18. Mailen kommer først etter påmeldings fristen er gått ut.

Jesus elsker alle barna

Boken handler om Jesus og Hans kjærlighet til dine barn. Flott illustrert og enkelt fortalt, er denne boken laget for å kunne være med på reiser—og eventyr.

Stein-bra

Samlingen er en del av trosopplæringen til Sola menighet. Gjennom dette tilbudet kan barna få lære om den kristne tro, Jesus, og høre historien om «Jesus og barna».Barnet får boken «Jesus elsker alle barna» i gave fra oss.

Invitasjonen går ut til alle som er døpt og tilhører Sola menighet. Dersom du har venner som ikke har fått       invitasjon, kan du invitere dem med. Alle 3-åringer er velkomne!

Barnet må ha med seg en voksen som kan se til at smittevernstiltakene blir fulgt. På grunn av smittesporing, må også den voksPne som er med registrere kontakt informasjon i kommentarfelt i påmeldingen.

Påmelding kommer. Det vil skje på hjemmesiden til Sola menighet: www.sola.menighet.no .

«Samling for 3 åringer» er gratis.

Arrangementet er for alle uansett funksjonsnivå. Ta kontakt dersom ditt barn trenger tilrettelegging for å kunne delta. Dersom ditt barn er i  risikogruppen og ikke kan  møte, ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

Hege Skrikrud

Trosopplærere i Sola menighet

Har du spørsmål kan du kontakte:

Hege: 45227832

Hege.skrikrud@solamenighet.no