Velkommen til 4-årssamling

Påmelding og informasjon om 4-årssamling i Sola kirke 15. april.2021!

Velkommen til 4-årssamling!
Vi møtes Torsdag 15 april, 30 min. mellom kl. 16.30-18.30 i Sola kirke (Kongshaugveien 20).

Dette er en samling der vi går på jakt etter kirkeskatter i kirkerommet og hører på orgelmusikk. Du vil også få utdelt en gratis barnebibel av oss.Det vil bli små grupper om gangen. Når du melder deg på, vil du få en mail med klokkeslettet du har fått tildelt i tidsrommet 16.30-18.30.
Tidspunkt får du etter at du har meldt deg på. Opplegget varer i max 30 min. Torsdag 15 april, 30 min. mellom kl. 16.30-18.30 i Sola kirke (Kongshaugveien 20).Dette er en samling der vi går på jakt etter kirkeskatter i kirkerommet og hører på orgelmusikk. Du vil også få utdelt en gratis barnebibel av oss.
Bibelen for små barn - Kelly Pulley Silje B. AndersenDet vil bli små grupper om gangen. Når du melder deg på, vil du få en mail med klokkeslettet du har fått tildelt i tidsrommet 16.30-18.30. Tidspunkt får du etter at du har meldt deg på. Opplegget varer i max 30 min.

Trykk her for påmelding!

Smittevernstiltak:
  • Viktig at du vasker hendene før du går hjemmefra.
  • Bruk håndsprit når du går inn i kirken.
  • Bli hjemme dersom du er syk.
  • Host i albuekroken. Hold 1 meters avstand fra andre barn og voksne.
  • Unngå å ta på ting. Ha med deg en voksen som kan hjelpe deg med å overholde dette, når vi er sammen i kirken.