Krøllekveld 2021

Velkommen alle 2-åringer til krøllekveld!

Kjære 2 åring!
Sola menighet inviterer deg til å bli med på en samling bare for 2-åringer!
Tid: Tirsdag 8  juni. 30 min. mellom kl. 16.30 -18.00
Sted: Sola kirke, Kongshaugveien 20.
Det vil bli små grupper om gangen. Når du melder deg på, vil du få en mail med klokkeslettet du har fått tildelt i tidsrommet 16.30-18.00. Tidspunkt får du etter at du har meldt deg på. Opplegget varer i max 30 min.
Påmeldingsfrist 01.06.21!
Påmelding trykk her
Program på «Krøllekveld»:
· Høre bibel historien om «den bortkomne sauen»
· Høre sanger om Jesus
· Møte andre 2 åringer
· Motta  boken «Lille sau går seg vill»
Lille sau går seg vill
Boken handler om fortellingen om den bortkomne sauen fra bibelen i Lukas Kap.15.
Enkel tekst og fargeglade illustrasjoner som 2 åringen vil like.
Smittevernstiltak:
Viktig at du vasker hendene før du går hjemmefra. Bruk håndsprit når du går inn i kirken.  Bli hjemme dersom du er syk. Host i albuekroken. Hold 1 meters avstand fra andre barn og voksne. Unngå å ta på ting. Ha med deg en voksen som kan hjelpe deg med å overholde dette, når vi er sammen i kirken.
Barnet må ha med seg en voksen som kan se til at smittevernstiltakene blir fulgt.  På grunn av smittesporing, må også den voksne som er med registrere kontakt informasjon i kommentarfelt i påmeldingen.
Vi må ta et forbehold om å kunne gjennomføre tiltaket, dersom det blir endringer i smittevernregler lokalt/nasjonalt. Følg med på hjemmesiden/facebook siden til Sola menighet for oppdatert informasjon.
Stein-bra
Krøllekveld er en del av trosopplæringen til Sola menighet. Gjennom dette tilbudet kan barna få lære om den kristne tro og Jesus. Barnet får boken «Lille sau går seg vill» i gave fra oss.
Invitasjonen går ut til alle som er døpt og tilhører Sola menighet. Dersom du har venner som ikke har fått invitasjon, kan du invitere dem med.  Alle 2 åringer er velkomne! Krøllekveld er gratis.
Arrangementet er for alle uansett funksjonsnivå. Ta kontakt dersom ditt barn trenger tilrettelegging for å kunne delta. Dersom ditt barn er i risikogruppen og ikke kan møte, ta kontakt så finner vi en løsning sammen.
Påmeldingsfrist 01.06.21!
Påmelding trykk her