Haugespor

Vil du læra, le og bli riven med?

HAUGESPOR

Vil du læra, le og bli riven med? Av myndige bondekoner, sjølvgode potetprestar, håplause lensmenn og trongsynte pietistar? Hans Nielsen Hauge og haugianismen er ein himmelsk lapskaus av kvardagsliv, åndsliv, næringsliv, fattigdom, rikdom, konfliktar og omsorg. Haugerørsla har sett djupe spor i landet generelt og Vestlandet spesielt.

Ryfylke Livsgnist presenterer eit historisk og humoristisk skråblikk på haugianismen, 250 år etter Hauge sin fødsel. Spelet har sidan premieren i mai vore spelt for fleire tusen menneske over alt i Norge, med særs, særs god mottaking.

Se plakat her

Onsdag 10.11.21, klokken 19:00 i Sola kirke.

Billetter
Billett: 275 ,- inkl avgift kjøpes her: https://tix.no/nb/sola/buyingflow/tickets/13893/

Parkering
Det er mulig å parkere i den nye parkeringshallen ved rådhuset, ved Sola gamle sjukeheim i Soltunveien, eller ved Sola kulturhus.
Parkering skal ikke skje rundt kirken, og ikke hos Norsk agurk.
Det er selvfølgelig mulighet for å slippe av folk utenfor kirken.