Helt førsteklasses 18. og 19. mars


Går du i 1. klasse? Da er du invitert til kirken. Sammen med andre barn som går i 1. klasse skal vi høre bibelhistorier, leke og synge. I tillegg skal alle barn som deltar får boka «Tre i et tre» i gave fra menigheten.

 

Program:

Vi samles både lørdag 18.03 og søndag 19.03 i Sola kirke. Lørdag møtes vi kl. 11-14. Da skal vi høre bibelhistorier, leke og gjøre flere kjekke ting, vi skal også spise lunsj sammen. På søndag er det gudstjeneste kl. 11 og hele familien er invitert. Barna skal bidra med en sang, så vi møtes kl. 10:45 for å øve litt på den. Alle deltakere får boken «Tre i et tre» under gudstjenesten.

Om noen ikke har muligihet til å være med på begge dagene, så går det helt fint å bare delta på lørdagen eller på søndagen.

 

For at det skal blir en fin helg for alle som er med trenger vi litt hjelp av foreldre. Hvis du har lyst å bidra med kakebaking, lage lunsj eller ta praktiske oppgaver på lørdagen kryss det av i påmeldingskjemaet.

Vi vil gjerne at alle barn skal ha mulighet til å delta. Det betyr at vi legge gjerne til rette for spesielle behov eller allergier. I så fall er det bare å kontakte Anna Lena eller skriv en melding i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Hvis du har noen spørsmål, tar kontakt med Anna Lena Schulz (93922728 eller anna.lena.schulz@solamenighet.no).

Har du ikke fått invitasjon, men vil være med likevel? Da er du selvfølgelig velkommen, bare meld deg på!

Vi gleder oss til helgen!

 

Påmeldingen dinner du her: klikk her

Tilbake