4-Årsbok!


Hjertelig velkommen til 4-årsboksamling og gudstjeneste! En gang i året inviterer vi alle som er 4-år eller blir det i løpet av året til 4-årsbok utdeling. Sammen skal vi bli kjent med kirken, spise mat, synge og alle barn skal få sin egen barnebibel. Det blir skikkelig gøy!

Påmelding: Kilkk her

Program:

Samling 12.04. kl. 17-18:30: Samlingen skjer i forbindelse med «Onsdagsmorro», et fast tilbud til barn i alle aldre i Sola kirke. Det blir en samling bare for 4-åringene først, og så skal vi være sammen med alle de andre og spise kveldsmat sammen.

Gudstjeneste 16.04. kl. 11:00: Under gudstjenesten denne søndagem får barna utdelt barnebibelen. Gudstjenesten er for alle, både barn og voksene, altså ta gjerne med hele familien!

Barna får en bedre opplevelse hvis de har med seg en voksen både på onsdag og søndag. Det må ikke være foresatt, det kan gjerne være en fadder eller besteforelder.

Invitasjon går til alle 4-åringer i Sola menighet. Hvis du kjenner noen som ikke har fått invitasjon, så er også de velkommen!

Begge samlingene, både onsdag og søndag er gratis.

Arrangementet er for alle uansett funksjonsnivå og ta gjerne kontakt dersom ditt barn trenger tilrettelegging for å kunne delta. Ta også gjerne kontakt, hvis du ønsker å motta barnebibel, men ikke kan komme på datoene som er satt opp.

Har du noen flere spørsmål? Bare ta kontakt!

(anna.lena.schulz@solamenighet.no eller 93922728).

 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Tilbake