Treffen

Treffen holder til i kirkestuen i Tananger kirke en fredag i måneden.

TREFFEN
Treffen er tilrettelagt klubb for dem over 18 år. Treffen holder til i kirkestuen i Tananger kirke på fredager, men har ett besøk i høst i Sola kirke. (I år prøver vi også to mandagskvelder i Sola kirke.)

Tidspunkt for samlingene er 18:00-19:30.

Se program for mer detaljert informasjon.

Våren 2023 PROGRAM TRYKK HER

Høsten 2023 PROGRAM TRYKK HER

Hjertelig velkommen!

HVA ER TREFFEN?

Treffen er en klubb for alle, men den er spesielt tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. De som er med i klubben, er fra 18 år og oppover. Vi har også medlemmer som har passert de 60, så her er rom for alle. Medlemskontingenten er på kr. 300,- per år. Disse pengene går blant annet til å subsidiere turer og utflukter.

Vi samles fredager fra kl. 18.00-19.30 i Tananger kirke. (Vi tar fri i skolens ferier).

Høsten 2023 blir det også en kveld i Sola kirke. (Våren 2023 blir det også to mandagskvelder i Sola kirke.)

På programmet er det tydelig hvilken dag, dato og sted som gjelder den enkelte samlingen.

På klubbkveldene har vi sang og musikk, andakt, bespisning og forskjellige aktiviteter som bingo, folkeviseleik, videokveld, misjonskveld, fødselsdagsparty og mye annet.

Vi bruker å dra på en tur på ett av møtene, helst i sommerhalvåret.

Vi har også en vennskapsklubb i Hafrsfjord Treffen, som vi regelmessig besøker og får besøk av. Til jul øver vi på et julespill, og får vist det til slekt og venner på vår årlige julefest. To ganger i året deltar vi på gudstjeneste i en av de fire kirkene i Sola.

Vi storkoser oss i Treffen, og det er plass til mange flere. Ønsker du å delta selv eller kjenner du noen som du tror dette kan passe for, så kom på et av møtene eller ta kontakt med diakonen i Sola:

Lise-Ingeleiv Grunnaleite
Tlf.: 906 62 631
E-post:
ingeleiv.grunnaleite@solamenighet.no

Vi sender deg gjerne et program, hvis du ønsker det.