Treffen

Treffen holder til i kirkestuen i Tananger kirke
 fredager kl. 18.00-19.30.
Treffen er tilrettelagt klubb for dem over 18 år.

Hjertelig velkommen!

Treffen høsten 20021

3.sept.   Oppstart og bingo. Andakt v/Leif Johannes Netland.

Tirsdag  28. sept. Høsttakkefest i St. Petri kirke kl. 1800.

Avreise Sola kl. 16.45, fra Tananger kirke 1700.

1.okt.   Alles bursdagsfest. Andakt v/Jorunn Hebnes.

29.okt.   Gudstjenesteveksted. Andakt v/ Silje Barkved Fossan

Søndag 31. okt    Gudstjeneste i Sørnes kirke kl. 1100.

De med oppgaver i gudstjenesten møter kl. 1000.

22. nov. Øve til julespill. Andakt v /Berit Espeset.

10. des.    Julefest  -  Familie og venner er hjertelig velkommen!

Treffen er en klubb for alle, men den er spesielt tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. De som er med i klubben, er fra 18 år og oppover. Vi har også medlemmer som har passert de 60, så her er rom for alle. Medlemskontingenten er på kr. 350,- per år. Disse pengene går blant annet til å subsidiere turer og utflukter.

Vi samles fredager fra kl. 18.00-19.30 i Tananger kirke. (Vi tar fri i skolens ferier).

På samlingene har vi sang og musikk, andakt, bespisning og forskjellige aktiviteter som bingo, folkeviseleik, videokveld, misjonskveld, fødselsdagsparty og mye annet.

Vi bruker å dra på en tur på ett av møtene, helst i sommerhalvåret.

Vi har også en vennskapsklubb i Hafrsfjord Treffen, som vi regelmessig besøker og får besøk av.
17. mai går vi i folketoget, til jul har vi stor fest med familie og venner og to ganger i året deltar vi på gudstjeneste i en av de fire kirkene i Sola.

Vi storkoser oss i Treffen, og det er plass til mange flere. Ønsker du å delta selv eller kjenner du noen som du tror dette kan passe for, så kom på et av møtene eller ta kontakt med diakonen i Sola:

Lise-Ingeleiv Grunnaleite
Tlf.: 906 62 631
E-post:
ingeleiv.grunnaleite@solamenighet.no

Vi sender deg gjerne et program, hvis du ønsker det.