Treffen

Treffen er avlyst til så lenge koronarestriksjonene setter grense på fritidsaktiviteter for voksne på 10 personer inne.

____________________________________________________________________________________

Treffen holder til i kirkestuen i Tananger kirke
2. hver fredag kl. 18.00-19.30.
Treffen er tilrettelagt klubb for dem over 18 år.

Hjertelig velkommen!

Program våren 2021.

5. februar:     Bingo. Andakt ved Jorunn Hebnes.

19.februar:     Sangkveld. Andakt av Leif Johannes Netland.

19. mars.:       Sittedans. Andakt ved Beit Espeset.

16. april:          Alles bursdag. Andakt ved Anne Karin Myrland.

30.april:           Bingo og planlegging av Vårfest. Andakt ved Lise-Ingeleiv Grunnaleite

17.mai:           Treffen går i folketoget i folketoget i Solakrossen. Samling i Sola kirke etterpå.

28. mai:           Vårfest – sommeravslutning.

Treffen er en klubb for alle, men den er spesielt tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. De som er med i klubben, er fra 18 år og oppover. Vi har også medlemmer som har passert de 60, så her er rom for alle. Medlemskontingenten er på kr. 350,- per år. Disse pengene går blant annet til å subsidiere turer og utflukter.

Vi samles fredager i oddetallsuker fra kl. 18.00-19.30 i Tananger kirke. (Men vi tar fri i skolens ferier). På samlingene har vi sang og musikk, andakt, bespisning og forskjellige aktiviteter som bingo, folkeviseleik, videokveld, misjonskveld, fødselsdagsparty og mye annet.

Vi bruker å dra på en tur på ett av møtene, helst i sommerhalvåret.

Vi har også en vennskapsklubb i Hafrsfjord Treffen, som vi regelmessig besøker og får besøk av.
17. mai går vi i folketoget, til jul har vi stor fest med familie og venner og to ganger i året deltar vi på gudstjeneste i en av de fire kirkene i Sola.

Vi storkoser oss i Treffen, og det er plass til mange flere. Ønsker du å delta selv eller kjenner du noen som du tror dette kan passe for, så kom på et av møtene eller ta kontakt med diakonen i Sola:

Lise-Ingeleiv Grunnaleite
Tlf.: 906 62 631
E-post:
ingeleiv.grunnaleite@solamenighet.no

Vi sender deg gjerne et program, hvis du ønsker det