Jubelgjengen

Jubelgjengen - åpner opp igjen etter sommeferien!

Nå nærmer det seg oppstart i Jubelgjengen!

Jubelgjengen åpner igjen mandag 30 august. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye og "gamle" foreldre og barn! Så nå er det viktig å melde seg på dersom dere ønsker plass i Jubelgjengen i høst, slik at jeg får en oversikt over behov, og antall kohorter som trengs å lages.

Vi har åpent mandager og onsdager, dersom det er mange påmeldte, rulleres det på gruppene/dagene slik at flest mulig får et tilbud. Det er fortsatt litt restriksjoner dessverre, så vi må ha påmelding og begrenset antall og sånt en stund til. Når jeg lager disse kohortene tar jeg utgangspunkt i barnets alder, jeg vil derfor vite fødselsdato og navnet på barnet, og om dere ønsker mandag eller onsdag (eller helst begge).
Så håper jeg at jeg klarer å innfri alles ønsker.

Dersom ditt barn har et særskilt behov for plass, ta kontakt, så vil jeg prøve å prioritere ditt barn. (Det er ikke første mann til mølla som gjelder).

Kabalen legges onsdag i neste uke, så fristen for påmelding blir derfor innen tirsdag 24.08. Så vil jeg sende en mail til de som er påmeldt med mer informasjon om dager og tidspunkt i løpet av onsdagen i neste uke.

Ser frem til å bli kjent med deg!
Ta kontakt dersom du har spørsmål! Hilsen Hege Skrikrud

PÅMELDING
Påmelding sendes til jubelgjengen.aapenbarnehage@gmail.com, navn og alder på barnet
Påmeldingsfrist: Tirsdag 24.08

Hilsen Hege Skrikrud Styrer i Jubelgjengen åpen barnehage

Jubelgjengen åpen barnehage

Hva?
Et annerledes barnehagetilbud til barn og voksne som kjennetegnes ved at barnet kommer til barnehagen sammen med en voksen omsorgsperson. Den voksne har ansvar for barnet og er aktivt deltakende.
Det er ingen søknadsskjema, alle kan komme de dager det passer, og fritt komme og gå i åpningstiden. Vi har plass til max 5 barn.

Ta med egen matpakke, vi spiser lunsj sammen etter samlingen som er ca. 10.30.

• Et sted der vi i møte med barna vil formidle kristne verdier og tro.

• En møteplass som gir barn og voksne gode muligheter for å etablere sosiale nettverk.

• Et sted der barn kan møte andre barn, og være med på lek og felles aktiviteter.

• Et sted der voksne kan utveksle erfaringer, få kunnskap og impulser i forhold til det foreldre.

Hvem?
Barn i alder 0-5 år i følge med voksen

Hvor?
Menighetssalen i Sola kirke.

Påmelding?

Dere kan melde dere på i chatten på facebooksiden til «Jubelgjengen åpen barnahage» eller på mail til jubelgjengen.aapenbarnehage@gmail.com

Pris?
20 kr for 1 barn per gang. (Betaling via vipps når du møter opp)

Åpningstider:

Åpningstidene og antall plasser er for tiden noe redusert p.g.a. Covid.19, men kan bli utvidet etterhvert. Det er også viktig at du gjør deg kjent med smittervernsreglene og melder deg på (se under)

Mandag 9.30.- 11.30.

Onsdag 9.30- 11.30.

Babysang er utsatt til februar.

Obs viktig! Så lenge barnehagene i Sola er i «gult nivå», vil det være nødvendig med påmelding og det er begrensede plasser. Max 5 barn per samling. Påmelding for de ulike datoene finner du nedenfor

Smittevernsregler:

Bli hjemme om du/dere har symptomer på luftveis infeksjoner.

Husk å vaske hender ved ankomst og når du går hjem. Vi har toaletter i garderoben til god håndvask. Antibac er tilgjengelig i våre lokaler.

Ha gode hoste/ nyse rutiner.

Hold 1 meter avstand til andre voksne.

Dette klarer vi fint. VELKOMMEN 😊

PERSONALET

Fra 1.1.2021
Styrer: Hege Skrikrud
Mob: 45227832

Mail: jubelgjengen.aapenbarnehage@gmail.com

Ta kontakt om du lurer på noe.

Annet personal:

Elisabeth Velde i permisjon hele 2021