Jubelgjengen

Jubelgjengen - åpen barnehage

Jubelgjengen åpen barnehage

Oppdatert: 07.01.22
Da åpner Jubelgjengen åpen barnehage dørene igjen mandag 10. Januar fra kl 09.30 til 12.30.

På grunn av pandemi kan vi kun ha et maks antall på 10 barn om gangen.
Babysang må vi dessverre vente litt med, men det kommer etter hvert

Vi kommer til å prøve uten påmelding nå i starten, men dersom det blir stor pågang kan det bli aktuelt med påmelding. Vi vil tilrettelegge for godt smittevern.

Vi ber også alle om å registrere seg når de kommer med fullt navn på alle som kommer og telefonnummer. Håper å se dere på mandag!

Hva?
Et annerledes barnehagetilbud til barn og voksne som kjennetegnes ved at barnet kommer til barnehagen sammen med en voksen omsorgsperson. Den voksne har ansvar for barnet og er aktivt deltakende.
Det er ingen søknadsskjema, alle kan komme de dager det passer, og fritt komme og gå i åpningstiden.

Ta med egen matpakke, vi spiser lunsj sammen etter samlingen som er ca. 10.30.

• Et sted der vi i møte med barna vil formidle kristne verdier og tro.

• En møteplass som gir barn og voksne gode muligheter for å etablere sosiale nettverk.

• Et sted der barn kan møte andre barn, og være med på lek og felles aktiviteter.

• Et sted der voksne kan utveksle erfaringer, få kunnskap og impulser i forhold til det foreldre.

Hvem?
Barn i alder 0-5 år i følge med voksen

Hvor?
Menighetssalen i Sola kirke.

Pris?
20 kr for 1 barn per gang. (Betaling via vipps når du møter opp)

Åpningstider:

Åpningstidene og antall plasser er for tiden noe redusert p.g.a. Covid.19, men kan bli utvidet etterhvert. Det er også viktig at du gjør deg kjent med smittervernsreglene og melder deg på (se under)

Mandag 9.30.- 11.30.

Onsdag 9.30- 11.30.

Babysang er føreløpig utsatt

PERSONALET

Fra 1.1.2021
Styrer: Hege Skrikrud
Mob: 45227832

Mail: jubelgjengen.aapenbarnehage@gmail.com

Ta kontakt om du lurer på noe.

Annet personal:

Elisabeth Velde i permisjon hele 2021