Påskevideoene


Har du lyst å se vidoene en gang til? Her er en oversikt over alle vidoene.

 
Påsken ble spesiell i år siden vi ikke kunne ha ordinære gudstjenester. Derfor ble videosnutt løsningen. Her er alle videosnuttene fra påsken i Sola. 
 
Palmesøndag med Silje Barkved
Vi er på vei inn i påskehøytiden. Mennesker samler seg og hyller Jesus som kommer ridende inn i Jerusalem på et esel. De forventet en staselig konge, men han gjorde en enkel éntre. Samtidig var mektige krefter i sving, for Jesu oppdrag var større enn noen kunne forestille seg. Musikk: Se vi går opp til Jerusalem. Organist i Tananger Arfon Owen og Maria Bue Kessel, musikalsk leder i Ræge.
 
 
Den stille uke med Wenche Stavseth Viland
Den stille uke blir ekstra stille i år. Kanskje kan det gi oss tid til å reflektere litt mer over påskens budskap, og kjenne på Jesu nærvær midt i vår hverdag, slik den er akkurat nå.
Musikk: Shake my yoke. Organist i Tananger Arfon Owen og Maria Bue Kessel, musikalsk leder i Ræge.
 
 
Skjærtorsdag Morten Sandland
Skjærtorsdag handler blant annet om at nattverden ble innstiftet. Nattverd handler om fellesskap og om å spise sammen. Samtidig handler nattverd om noe langt mer.
Nattverden sprenger både tid og rom.  Musikk: Bare på grunn av din nåde. Organist i Tananger Arfon Owen og Maria Bue Kessel, musikalsk leder i Ræge.
 
 
Langfredag Just Salvesen
Kjenner du noen som går rundt med et smykke med en elektrisk stol på? I Romerriket var korset en grusom måte å ta livet av folk på. Langfredag er den mørkeste dagen i kirkeåret- dagen da Jesus døde på et kors. Men Hans død ble til liv for oss- og korset er blitt et symbol for håp. Musikk: Til alle tider. Organist i Tananger Arfon Owen og Maria Bue Kessel, musikalsk leder i Ræge.
 
 
Påskedag med Håkon Kessel
Det voldsomme dramaet som utspant seg i Jerusalem i påskeuka for snart 2000 år siden endte med den tomme grav.  Ingen hendelse har forandret verden og gitt så mye håp i menneskers liv som Jesu oppstandelse første påskedags morgen.  I dag er budskapet like aktuelt. Musikk: Deg være ære. Organist i Tananger Arfon Owen og Maria Bue Kessel, musikalsk leder i Ræge.
 

Tilbake