Janne Stigen Drangsholt kommer til Sola!

Professor, litteraturviter og forfatter Janne Stigen Drangsholt kommer til åpningsuken i anledning åpning av ny kirke i Sola sentrum 22. okt

Janne Stigen Drangsholt kommer til Sola!
Torsdag 22. oktober kl. 19.00

Professor, litteraturviter og forfatter Janne Stigen Drangsholt kommer til åpningsuken i anledning åpning av ny kirke i Sola sentrum.

Hun skal kåsere over det store og heller alvorlige temaet : «God nok?»- men med  humor og med latter i stemmen- hennes store varemerke! Mange av oss kjenner til det evige jaget etter alt vi burde gjøre og usikkerheten om vi egentlig er gode nok som vi er. For er vi det?

Kom og få  gode ord i høstmørket, samt herlig musikk av G2-bandet som denne kvelden  er godt forsterket med Margaret Bø Hveding.

Janne Stigen Drangsholt skriver sant om livet i bøkene om  Ingrid Winter, dog med en stor porsjon snert.
Det må også nevnes at vårt eminente folkebibliotek har utstilling av Janne Stigen Drangsholt forfatterskap.

I tråd med gjeldende smittevernregler er det plass til 200 i den nye kirken.
Billettsalg kun ved inngang. Vipps eller kontant. Kr 150.-.
Dørene åpnes kl. 18.00.