Julens gudstjenester

Informasjon om julens gudstjeneste og påmelding til gudstjenestene julaften  24.12.20 og 1. juledag 25.12.20!
Ingen ledige plasser på de fire gudstjenestene.

[oppdatert 14.12.20]

Dette året har vært annerledes på så mange måter. I år blir også julefeiringen anderledes.
I tråd med gjeldende regler, er antall deltakere ved gudstjenester nå begrenset til 50 personer.
For å skape forutsigbarhet vil det i år derfor bli påmelding både til julaftens tre gudstjenester og til høytidsgudstjenesten 1. juledag.

Alle som vil på gudstjeneste på julaften må melde seg på. Det er 50 ledige plasser til hver gudstjeneste.
Dere melder dere på med å trykke på linken til gitt gudstjeneste.
Kan også meldes på ved å ta kontakt med Siri Bloch Lindtveit i tidsrommet: Man- Fre;09:00-15:00 på 91561232. Påmeldinger som kommer utenom dette tidsrommet til Siri, vil ikke bli registret.

Du kan melde deg på både gudstjeneste på julaften og 1. juledag.

24.12.20, 14:00 Julaftengudstjeneste
Band og forsangere
Denne gudstjensten vil bli streamet på solabladet.no

24.12.20, 15:30 Julaftengudstjeneste
Band og forsangere

24.12.20, 17:00 Julaftengudstjeneste

25.12.20, 12:00 1. Juledag gudstjeneste
FULLT

Vi følger med på smittesituasjonen. I Sola menighet, og i Solakirkene tar vi dette på alvor. I de tilfellene vi har arrangementer ber vi dere alle selv å vurdere om det er riktig å komme ut fra din totale kontaktflate.
  • Vi vil legge til rette for trygge arrangement i de tilbudene som opprettholdes og minner om:
  •  Hold minst 1 meter avstand
  •  Ha god håndhygiene
  •  Ingen med forkjølelsessymptomer kan delta
  •  Deltagere registreres med navn og telefonnummer