Helt førsteklasses!

Sola menighet inviterer deg til å bli med på Helt Første-klasses 16.mars!

Sola menighet inviterer deg til å bli med på ”Helt Første-klasses”.

Tid: Tirsdag 16 mars. Ca.20 min mellom kl-16.30 - 19.00

Sted: Sola kirke, Kongshaugveien 20.

Påmeldingsfrist er 9 mars.Trykk her for påmleding.

Program på «Helt Førsteklasses» :
· Høre historien  om Jesus og «Peters fiskefangst»
· Høre sanger om Jesus
· Inspirasjon og  materiell til å lage båt hjemme i papir
· Motta  boken «Tre i et tre»
Tre i et tre:
Du vil få denne boka på samlingen. Boka handler om tre venner som er 6 år. De begynner på skolen, er engler i julespill, blir kjent med en gammel sirkusdame, de spionerer på Gamle-Hans og hører fortellinger fra Bibelen. Det gir dem mye å tenke på og snakke om i det hemmelige treet. Boka er skrevet av Runar Bang.

Smittevernstiltak og påmeldingsinformasjon

Viktig at du vasker hendene før du går hjemmefra.  Bruk håndsprit når du går inn i kirken.  Bli hjemme dersom du er syk. Host i albuekroken. Hold 1 meters avstand fra andre barn og voksne. Unngå å ta på ting. Ha med deg en voksen som kan hjelpe deg med å overholde dette, når vi er sammen i kirken.
Det vil bli små grupper om gangen. Når du melder deg på, vil du  få en mail med klokkeslettet du har fått tildelt i tidsrommet 16.30-19. Opplegget varer i ca. 20 min. Påmeldingsfrist er 9 mars.Trykk her for påmleding.
Tidspunktet du skal møte på den 16 mars får du etter  at du har meldt deg på og når påmeldingsfristen er ute!
Barnet må ha med seg en voksen som kan se til at smittevernstiltakene blir fulgt. På grunn av smittesporing, må også den voksne som er med registrere kontakt  informasjon i kommentarfelt i påmeldingen.
Påmelding til Helt Førsteklasses skjer på hjemmesiden til Sola menighet: www.sola.menighet.no .
Vi må også ta forbehold om at tiltaket kan la seg gjennomføre på det tidspunktet som er satt, i og med at smittevernsregler kan endres raskt, og etter at  invitasjonen er sendt ut. Viktig at dere følger med på hjemmesiden til sola.menighet.no eller facebook siden til Sola menighet for oppdatert informasjon om tiltaket.
Arrangementet er for alle uansett funksjonsnivå. Ta kontakt dersom ditt barn trenger tilrettelegging for å kunne delta. Dersom ditt barn er i  risikogruppen og ikke kan  møte, ta kontakt så finner vi en løsning sammen.