Fasteaksjonen 21!


Ville du pusset tennene dine i skittent vann? 
Her kan du bidra slik at andre kan gå rent vann!
 
Se for deg at du våkner i morgen. Når du skrur på vannet for å pusse tennene, kommer det skittent vann ut av krana. Drikker du vannet, risikerer du å bli syk, og du får heller ikke vasket deg på hendene. Dette er hverdagen for mange mennesker i landene der Kirkens Nødhjelp jobber, og dersom coronaviruset inntreffer kan konsekvensene bli enorme. Pengene vi samler inn til Fasteaksjonen i år, er viktigere enn noensinne – og du kan være med å gjøre en forskjell! På denne siden kan du lære alt du trenger om fasteaksjonen og Kirkens Nødhjelps arbeid.
 
   
 
Vi er fortsatt inne i en annerledes hverdag. Fasteaksjonen sin dør- til- dør aksjon blir derfor i år avlyst, og vi må gjøre alt digitalt. Men selv om dør-til-dør aksjonen blir avlyst, er fasteaksjonen enda viktigere nå enn noensinne!
 
Vi håper derfor at dere i Sola menighet vil bidra med engasjement og midler som om det skulle vært en vanlig dør-til-dør fasteaksjon.

Nå utfordrer vi dere til å like og dele Sola menighets Facebook-innlegg om fasteaksjonen og til å utfordre familie og venner til å bidra til aksjonen.
 
Vi vil oppfordre alle til å like og dele på Sola menighet sin fasteaksjonn på facebook  tirsdag 23.mars, https://www.facebook.com/solamenighet/
For 250 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet!
 
Du kan gi på fire forskjellige måter: 
1. Gå inn på facebook og følg intruksene. 2. VIPPS til 2426. 3.SMS:VANN til Nr 2426 (250kr)
4.Konto Nr: 1594 22 87493
 
Hvor mange kan vi i Sola menighet gi tilgang til rent vann?
 
Forandre. For andre!
 

Tilbake