SØNDAGSSKOLE I JUNI

Søndagsskolen i Sola menighet inviterer til familiedag på Sola stranden 06.06.21, kl.13.00.

SØNDAGSSKOLEN
Søndagsskolen i Sola menighet inviterer til familiedag på Sola stranden (nedenfor himmel og hav) 6 juni kl.13.00.
Det blir kubb-konkurranse med en kjekk premie! Ta med egen mat, drikke og antibac.
De barna som har fremmøte-kort kan ta med dette å få klistermerke. Nye barn kan få nytt fremmøte kort.
Påmelding til Sarah på email: sarah_saetre@hotmail.com innen 20.00 kvelden før (5 juni).
Vi følger alle koronarestriksjoner, så vær obs på at det kan bli endringer! Følg med på facebook siden til sola menighet eller hjemmesiden til sola.menighet.no for oppdatert informasjon.
Vi tar og forbehold om at det må være fint vær.
Ikke delta dersom du har symptomer på sykdom eller bor sammen med noen som er i ventekarantene/karantene.
Søndagsskole lederne
Sarah og Elin