Velkommen til gudstjeneste

13. juni 2021 kl. 11

Gudstjeneste søndag 13. JUNI - NATTVERD OG BESØK AV UNGDOM I OPPDRAG

Vel møtt til gudstjeneste i Sola kirke søndag 13. juni kl. 11!

Det er nå god plass i kirken, så inviter gjerne med deg flere!

Vi kan glede oss til å høre sang og vitnesbyrd fra våre venner fra Ungdom i Oppdrag.

«Følg meg!», sa Jesus. Dette vil være tema både for vitnesbyrd og for preken over søndagens tekst fra Johannesevangeliet 1,35-51

For første gang på lang tid skal vi feire nattverd, selvsagt nøye tilpasset gjeldende smittevernregler.

Vel møtt til fellesskap!

Vi har påmelding til våre gudstjenester, men det er lov å komme uten å være påmeldt. Det er da ikke garantert plass. Trykk her for påmelding

Det er også lov å sende SMS til Siri Bloch Lindtveit: 91561232 mellom 09:00-15:00 for påmelding, for dem som er mest komfortable med det

Vi følger med på smittesituasjonen og forskrifter lokalt og nasjonalt. I Sola menighet, og i Solakirkene tar vi dette på alvor.

I de tilfellene vi har arrangementer ber vi dere alle selv å vurdere om det er riktig å komme ut fra din totale kontaktflate.

Vi vil legge til rette for trygge arrangement i de tilbudene som opprettholdes og minner om:

• Hold minst 1 meter avstand og gå rett til der du blir tilvist plass.

• Ha god håndhygiene

• Ingen med forkjølelsessymptomer kan delta

Litt praktisk informasjon:

Når du nå kommer til kirken vil du etter registrering få tilvist en plass som du må sitte på under hele gudstjenesten. Vi ber om det du holder god avstand i registreringskøen før du kommer inn i kirken. Køen vil være på utsiden, så ta på egnede klær for utendørs køståing.

Vær vennlig å følg anvisning og hold avstand når du går ut av kirken etter gudstjenesten.