Stallen

For 4. klassinger.
Sola kirke lørdag 27. nov kl. 10.00
Påmelding her. Frist for påmelding: 22.11.21.

4. klassinger får lage sin egen julekrybbe

PÅMELDING HER

Frist for påmelding: 22.11.21.

Liker du å snekre og spikke? Da får du muligheten til å bli med på noe kjempekjekt! Med spiker og hammer skal du få snekre en stall, og male den. Men ikke bare det- du skal få spikke Maria, Josef og Jesus-barnet i krybben. Du skal og få høre historien som har gjort en liten stall i Betlehem verdenskjent.

Alt dette skjer lørdag 27. november. Stallene stiller vi ut på gudstjenesten i Sola kirke søndag 28. november. Etterpå får du ta med stallen din hjem og pynte til advent og jul.

Og nå nærmer det seg, og vi gleder oss!
Lørdag 27. november møter du opp i Sola kirke (Kongshaugveien 20) kl. 10.00 Da går vi i gang med pussing, snekring, maling og lager stall og figurer. Et tips er å ta på klær som det ikke gjør noe om du får malingsflekker på. Kanskje kan du låne en utslitt t-skjorte av foreldrene dine til å ta utenpå dine egne klær?

Foreldrehjelpere: Vi er svært glade for at dere vil være med! Det er godt å ha medhjelpere til å holde i trefjølene når det skal spikres, og til å hjelpe til med figurene. Hvis ikke du som foreldre kan bli med, kan du spør besteforeldre eller fadder! Ikke alle har mulighet til å følge barna sine, så vi ønsker at dere som kommer også kan gi en hjelpende hånd til andre som trenger det!
Vi avslutter lørdagen med en samling der vi lærer en sang og hører juleevangeliet.
Vi er ferdige ca kl 12 på lørdag.

Søndag 28 .november kl.11. blir det utstilling av alle stallene på gudstjenesten i Sola kirke. Når gudstjenesten er slutt, får du ta med deg stallen og figurene hjem.
Gudstjenesten er slutt ca kl. 12, så er det kirkekaffi.

Velkommen!

Siri Lindtveit siri.lindtveit@solamenighet.no