SØNDAG 19. JUNI - GUDSTJENESTE OG MISJONSLØP

Vel møtt til gudstjeneste med dåp i Sola kirke søndag 19. juni kl. 11!

Vi har mye å glede oss til når vi samles til semesterets siste ordinære gudstjeneste!

Vi runder av semesteret med G2-gudstjeneste med band og forsanger ledet av Geir Munthe-Kaas og med egen samling for barna under gudstjenesten.

Sola menighet er også dette året med på aksjonen «Sammen som kirke i hele verden». Dette vil vi markere både i selve gudstjenesten og gjennom det som skjer etter gudstjenesten.

Etter gudstjenesten søndag satser vi nemlig også i år på misjonsløp.  I fjor samlet vi inn over kr. 20 000 på offer og misjonsløp den dagen vi markerte aksjonen. Greier vi det samme i år?

Det er allerede en håndfull som har sagt ja til å løpe, og Morten prest er en av disse.

Men det er veldig kjekt om noen flere vil slå følge i løpet, og da er det bare å ta med gode sko og stille opp på søndag.

Alle som ser på vil bli utfordret til å sponse  en eller flere av de som springer med et selvvalgt beløp pr. runde. I tillegg trengs det gode heiarop langs løypa! Kanskje blir det premie til beste heiagjeng? Har du ikke anledning til å komme på søndag kan du likevel få gi ditt bidrag på Sola sokn sitt Vipps nr: 115933.

Alt som kommer inn denne dagen går uavkortet til de to prosjektene vi støtter; NMS sitt arbeid i Estland og England.