Tårnagent! 11 og 12 februar 2023!

Tårnagent  blir arrangert 11 - 12 februar!

For påmelding: Klikk her!

Påmeldingsfristen er 05.02.2023!

Har du lyst til å bli agent i kirken og utforske kirken med oss? Lørdag og søndag 11. og 12.02. inviterer vi alle 3.-klassinger til tårnagenthelg i kirken! Som agenter løser vi spennende oppdrag og mysterier. I tillegg skal vi delta på gudstjenesten på søndag der skal vi legge frem det vi har funnet ut i løpet av agenthelgen. Det blir spennende å se hva dere finner ut!

Program:
Opplegget blir både lørdag og søndag, men Agentene sover hjemme mellom oppdragene.

Lørdag 11.02. skal vi møtes kl. 13:30 i Sola kirke og er ferdige kl. 17:00. Det vil også bli matservering kl. 15:00.

Søndag 11.02. treffes vi kl. 10.00 og er sammen til kirkekaffe er ferdig ca. kl. 12.30. Hele familien og alle venner er inviterert til Tårnagentengudstjeneste kl. 11.

Foreldrehjelp:

For at det blir en fin dag for alle agentene trenger vi hjelp av flest mulig foreldre. Det er enkelte oppgavene, som for eksempel å følge barna rundt når de leter etter sitt neste oppdrag, hjelpe med matlaging på lørdag eller bake en kake til kirkekaffe på søndag. Hvis du kan tenker deg å hjelpe til, så kryss gjerne av hva du vil være med på i påmeldingskjema.

Hvis du kjenner noen i 3. klasse som ikke har fått invitasjonsbrev, så kan de også sannsynligvis delta. Alle er inviterte! Vi vil gjerne at alle som ønsker å delta skal få mulighet til å delta og vi legge gjerne til rette for barn med spesielle behov.

Ta kontakt eller skriv i påmeldingskjema hvis du trenger litt ekstra hjelp eller har allergier.

Ved spørsmål ta kontakt med Anna Lena (anna.lena.schulz@solamenighet.no eller 939 22 728).